Prošla sam kroz četiri tretmana LPG aparatom najnovije tehnologije.

Iskreno, u sve ovo sam krenula sa dozom skepticizma, bez velike nade za nekim rezultatima, a sa ciljem da proverim da li zaista deluje aparat i kakav je osećaj podvrgnuti se jednom takvom „izazovu“.

Danas je bila ona poseta kozmetičkom studiju „Elle“ zbog koje sam i krenula u sve ovo. Trebalo je da vidimo da li ovaj program zaista deluje ili ne.

Pisala sam vam već kakav je bio prvi susret, šta se od mene tražilo i kako je izgledao sam tretman. Sada smo već počeli da radimo i sa drugim programima, pa ono što sam vam rekla da me je nekad prijatno štipkalo sada je samo početak masaže, da kažem „zagrevanje“. Novi program bih najbliže mogla da opišem kao neki usisivač koji pravi vakuum. Tako tretirana koža neće za posledicu dobiti nikakve modrice niti crvenilo, a osećaj je blag, taman onoliko da prija. Barem meni (uzmite u obzir da ja ne mogu da podnesem da mi neko dira noge ili stomak). Miks „štipkanja“ i „usisavanja“ mi i dalje prebrzo prolazi, da i dalje pitam „već je gotovo“?

Odlazak na tretmane nije jedino što se od mene očekuje. Kada već krenete u ovakav proces, onda treba da sarađujete. Najiskrenije želela sam da budem istrajna pa sam radila sve što su mi rekli. Minimum 2 litre vode dnevno, zeleni čaj i balansirana ishrana. Fizičke aktivnosti nemam (iz zdravstvenih razloga), ali se trudim da šetam preko dana barem pola sata. To je verovatno već neki minus i odstupanje od pravila, ali trenutna situacija kod mene ne dozvoljava drugačije.

Završila sam tretman i došao je red da me izmere. Nisam sigurna da u ogledalu vidim neku promenu, ali ono što je sigurno jeste da se nekako osećam lakšom. Verovali ili ne rezultati su tu! Posle samo četiri tretmana imam već:

5 centimetara manje – struk

4.5 centimetara manje – kukovi

2.5 centimetra manje – nadkolenice

2.5 centimetara manje – butine

2 centimetra manje – kolena

Da sam negde pročitala ovakvo iskustvo rekla bih i sama „ma prave marketing“, ali samoj sebi sam dokaz da LPG zaista deluje. Imam još 4 tretmana pa ponovo merenje, pa onda još četiri do kraja i poslednjeg merenja. Pratite me! Ako ja uspem u ovome, i vi ćete sigurno! Ne zaboravite, leto je blizu!

Kozmeticki studio ELLE svoj rad zasniva na LPG tretmanima, pružajući svojim klijentima potpuno prirodan način za rešavanje estetskih nepravilnosti na telu.Tim iz ovog studija može da se pohvali višegodišnjim iskustvom rada na LPG aparatu Lipo M6, a sada u njihovom salonu možete da iskusite i snagu novog LPG aparata najnovije generacije Cellu M6 Integral 2, jedinog u Srbiji!

Izvor: Aska.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *