Uporna sam i ne odustajem od tretmana LPG aparatom.

Odlučna sam da isprobam do kraja i da vidim koliko to jedna mašina može da oblikuje telo. Bez truda, muke i znoja.

Došlo je vreme i da se drugi put izmerim. Završila sam osam tretmana, a već prva četiri su pokazala rezultate kojima se nisam nadala. Komentarisala sam na ovom poslednjem merenju prethodne mere sa kozmetičarkom i pitala sam je šta misli o svemu tome, da li je zadovoljna i koliko je uobičajeno da se smanji u obimu nakon tako malo tretmana.

Tada me je podsetila na rečenicu koju mi je rekla prilikom našeg upoznavanja. Naglasila sam vam u prvom blogu da sam u sve ovo ušla skeptična, pa shodno tome nisam ni zapamtila nikakvu usputnu priču.

“Rekla sam ti i prvi dan da će rezultata sigurno biti, pridržavala se ti dogovorenog (2l vode, šetnja, zeleni čaj i balansirana ishrana) ili ne. Vidiš da ovo deluje”. Tek sada sam shvatila da je zapravo bila u pravu i da više nemam argumente da ne verujem u LGP aparat.

Došla sam danas ponovo u kozmetički studio “Elle” na Bežanijskoj kosi (idem svaki drugi dan) i nakon osmog tretmana trebalo je da se po drugi put izmerim. Prvo merenje je bilo savršeno, pa zamislite samo koliko je fizičkog truda potrebno da biste se smanjili 5 centimetara u struku? Ja sam to postigla za svega četiri tretmana.

Ovaj put je bilo nešto drugačije, ali sve što kreće ka manjem obimu je svakako odlično.

Moji rezultati nakon osmog tretmana (ove mere se upoređuju u odnosu na prethodno merenje)

struk – 1.5 cm manje

kukovi – 2 cm manje

nadkolenice – 1 cm manje

butine – 1 cm manje

kolena – 3 cm manje

Kada se ovim brojkama dodaju i izgubljeni centimetri sa prvog merenja, morate da priznate da je rezultat izuzetan. A šta sam radila da to postignem? Ležala i uživala u prijatnom tretmanu.

Ostalo je još četiri posete kozmetičkom studio “Elle” i “druženju” sa LPG aparatom nove tehnologije. Javljam vam kako je prošlo poslednje merenje!

Kozmeticki studio ELLE svoj rad zasniva na LPG tretmanima, pružajući svojim klijentima potpuno prirodan način za rešavanje estetskih nepravilnosti na telu.Tim iz ovog studija može da se pohvali višegodišnjim iskustvom rada na LPG aparatu Lipo M6, a sada u njihovom salonu možete da iskusite i snagu novog LPG aparata najnovije generacije Cellu M6 Integral 2, jedinog u Srbiji!

Izvor: aska.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *