Završila sam 12 tretmana najnovijim LPG aparatom.

Neću više da pričam o tome da sam bila skeptična, da nisam verovala i da sam otišla samo da proverim da li i koliko to sve “radi” posao. Nemam prava više ni da pomislim na to!

Prvo hoću nešto da vas pitam. Kakve biste rezultate mogle da dobijete ako odete 12 puta u teretanu i to na svega 40 minuta? Da se pri tome ne pridržavate nikakvih rigoroznih dijeta, već da čisto malo izbalansirate ishranu? Probajte pa uporedite sa ovim mojim rezultatima.

Ali pre nego što vam kažem moje sadašnje mere, da napišem šta mi se sve desilo, usputno i neplanirano. Kada sam se tek dogovorila da prihvatim ovaj izazov moja mantra je bila: “Pij onoliko vode koliko ti organizam traži i to je dovoljno”. Shvatila sam da je moje “dovoljno” zapravo malo, s obzirom na to da sam imala problem da tokom jednog dana popijem 2 litre vode, kakav je i bio dogovor sa kozmetičarkom.

lpg

PRE I POSLE

Nekoliko dana sam se mučila, merila i na silu gutala toliku vodu, a onda je odjednom sam organizam počeo da mi traži ovu tečnost. Danas pijem minimum 2.5 litre i ne planiram da prekinem sa ovim. Uz vodu sam počela i mnogo manje da jedem, ne zato što sam htela da smanjim obroke, već mi organizam nije dozvoljavao previše zalogaja. Priznaćete da je ovo već veliki plus.

Sledeće, od kako znam za sebe svakog meseca kada sam u PMS-u toliko nateknem da ne mogu da obučem farmerke, majice me stežu, a o brushalteru da ne govorim. Tokom ovih tretmana trebalo je jednom da dobijem ciklus, a šta se desilo? Nisam ni primetila PMS! Nisam bila naduvana i osećala sam se nekako mnogo lakšom nego inače!

Da nisam izgubila ni jedan centimetar, zahvalna sam što me je ekipa iz kozmetičkog studija “Elle” pogurala da steknem naviku oko ispijanja vode. Vidim da mi je koža svežija, a s obzirom na to da često idem u wc, izbacujem dosta vode iz organizma pa samim tim nema više “naraslog testa” pred ciklus.

Uz sve ovo izgubila sam u obimu i to, po mom mišljenju, baš dosta! Vraćam se na priču o teretani: mučite se, preznojavate, a treba da prođu meseci pa da se vide prvi rezultati. Ne kažem da ne treba da se vežba, ali svakako u svoje treninge bi valjalo da uvedete i LPG tretmane, ukoliko imate mogućnosti za to.

lpg

PRE I POSLE

Ovo su moji rezultati (izgubljeni centimentri od prvog do poslednjeg merenja):

Struk: 7 cm

Kukovi: 11.5 cm

Bokovi: 5.5 cm (ne očajavajte ako odmah ne vidite rezultate, meni se nisu ni pomerili na tri merenja, a poslednje je dalo ovakve rezultate!)

Nadkolenice: 3.5 cm

Butine: 4.5 cm

Kolena: 3 cm

Postoji jedna stvar o kojoj vas ranije nisam obaveštavala – CELULIT. Imala sam nešto malo, takoreći “zanemarljivo” za moje oči i mislila sam da to nije problem i da nestaje odmah. Onda sam krenula na masaže i sav celulit je izašao na površinu. Jadikovala sam na tretmanima i pitala svaki put: “Kad će da nestane ova napast”, a dobijala odgovor da će sam od sebe da prođe do kraja tretmana. Pogledala sam se pred poslednje merenje i videla glatke noge bez pomorandžine kore! Ako se spremate za leto krenite na vreme!

Kozmeticki studio ELLE svoj rad zasniva na LPG tretmanima, pružajući svojim klijentima potpuno prirodan način za rešavanje estetskih nepravilnosti na telu.Tim iz ovog studija može da se pohvali višegodišnjim iskustvom rada na LPG aparatu Lipo M6, a sada u njihovom salonu možete da iskusite i snagu novog LPG aparata najnovije generacije Cellu M6 Integral 2, jedinog u Srbiji!

Izvor: Aska.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *