Guinot je postao vodeći brend u kreiranju inovativnih metoda u nezi kože, a u svojim proizvodima koristi aktivne sastojke koji su proizvod najnovijih naučnih dostignuća. Osmislio je ekskluzivne tretmane koji su osvojili srca žena širom sveta jer uz njih one mogu da izgledaju najbolje. Tokom godina, rezultati tretmana i proizvoda istakli su Guinot kao vodeći brend u centrima lepote. Sve su to razlozi zbog kojih smo se i mi u kozmetičkom studio ELLE odlučili baš za ovaj brend.

Guinot brend je začetnik kategorije borbe protiv starenja koji od samih početaka neprestano otkriva I koristi nove aktivne sastojke koji su sve učinkovitiji, sa spektakularnim rezultatima u postizanju mladalačkog izgleda kože. Guinot je i prvi brend koji je dizajnirao proizvode za negu kože s Cellular Life kompleksom koji sadrži 56 biološki aktivnih sastojaka. Ovi biološki sastojci koriste se u bolnicama za stvaranje nove kože, posebno žrtava teških opekotina.

Obogaćen Cellular Life kompleksom, Age Logic Cellulaire je u mogućnosti da podstakne rad onih molekula kože koji su vremenom postali neaktivni.

hydradermie5 (1)Hydradermia youth

Bez obzira na godine svaka žena ima potrebu da neguje svoje lice kako bi izgledala mlađe i lepše. Hydradermia youth je tretman koji je stvarna alternative estetskoj medicine. On stimuliše energiju kože lica i daje joj mladalački izgled. Ovaj tretman se prilagođava koži onoga ko ga radi, a nudi 8 različitih ciljeva:

  1. Hidratacija
  2. Tretman protiv bora
  3. Anti- age tretman
  4. Priprema za sunce i otklanjanje posledica sunčanja
  5. Umirivanje iritirane kože
  6. Hranjenje kože
  7. Tretmani masne i mešovite kože
  8. Tretmani posvetljivanja kože

Svi sastojci koji se koriste u tretmanu pažljivo su odabrani u skladu sa vašim tipom kože. Prednost ovih tretmana je individualni pristup. Rezultati, koje mogu produžiti i preparati za kućnu upotrebu, su: blistaviji i zdraviji izgled lica, smanjena vidljivost bora, ujednačen ten, smanjena osetljivost kože, smanjeno lučenje sebuma i nestanak mrlja na koži.

Preporučuje se barem četiri dolaska, jednom ili dva puta nedeljno, a posle toga dolaziti na održavanje barem jednom mesečno.

U zavisnosti od tipa tretmana, tretman traje od 50 do 60 minuta.

Age summum

age summum 1Age summum tretman je alternativa estetskim operacijama i tretira znakove starenja: bore i linije, gubitak čvrstoće kože, nedostatak sjaja i prozračnosti. Tretman deluje tako da nakon manje od sat vremena lice izgleda nekoliko godina mlađe. Površina kože je podmlađena, linije i bore su popunjene. Tekstura kože se menja i lice dobija mladalački sjaj. Studije su pokazale da se posle tri tretmana bore smanjuju za 49,4%, povećava se čvrstoća kože za 42,6 %, a elastičnost se povećava za 87,7%.

Preporučuju se četiri tretmana za redom koji se rade jednom nedeljno.

Tretman traje 50 minuta.

 

Hydradermie lift

hydradermie lift2Zbog godina konture lica gube svoju zategnutost i javljaju se znakovi starenja. Ovaj tretman podiže konture lica stimulišući mišiće. U samo nekoliko minuta lice će delovati mlađe i vidljivo podignutije. U samamo tretmanu ključnu ulogu imaju i sastojci koji se dodaju tokom tretmana. Oni zatežu i hrane kožu, zatim stimulišu metabolizam ćelija kože i tako je podmlađuju. Ova metoda je nešto poput body bildinga za lice.

Preporučuje se po jedan tretman tri nedelje za redom, a zatim održavanje jednmom mesečno.

Trajanje jednog tretmana je 60 minuta.

 

 

 

 

liftosome2Liftosome

Cilj Liftosome tretmana je učvršćivanje kože i zatezanje kontura lica kako bi se podmladio celokupan izgled. Ovaj jedinstveni tretman u sebi kombinuje aktivne sastojke za učvršćivanje i regeneraciju s Thermolift termo maskom koja otpušta toplinu, čime se poboljšava mogućnost apsorbcije i aktivnosti ćelija. Dragoceni aktivni sastojci koji se daju tokom tretmana povećavaju proizvodnju elastičnih vlakana, mehanički zatežu kožu, podstiču sintezu kolagena i vraćaju sjaj kože, hidriraju kožu i popunjavaju bore. Zbog svega toga odmah nakon završetka tretmana videćete lice koje izgleda mlađe. Koža će biti zategnuta, konture lica čvrste, bore i linije smanjene.

Preporučuje se set od tri nedelje po jedan tretman, zatim se radi održavanje.

Jedan tretman traje 45 minuta.

Aromatic

aromaticJedinstvena masaža lica omogućava utonuće u čaroliju eteričnih ulja i potpuno opuštanje duha u oblaku eteričnih ulja. Koža tokom tretmana postaje glatka, lepša na dodir i mladalački blistava. Tretman se završava maskom sa ekstraktima biljaka koje otkrivaju sjaj kože.

Aktivni sastojci eteričnih ulja koje koža upija tokom masaže lica umiruju i štite kožu, pa joj pomažu u zaštiti od negativnih uticaja okoline. Maska sa biljnim koncentratima koju terapeut prilagođava potrebama svakog klijenta posebno, otkriva blistav i prozračan ten na kraju tretmana. Neke od biljaka koje se koriste su: bambus, zeleni jasmin, ljiljan, čedar, beli mošus…
Na kraju tretmana celo lice će delovati odmorno i blistavo.

Preporučuje se set od tri nedelje po jedan tretman, zatim se radi održavanje.

Jedan tretman traje 55 minuta.

eye logic2Eye Logic

Eye Logic tretman lepote je posebno dizajniran za područje oko očiju. Tretman deluje na otečenost i podbulost, podočnjake i bore i linije područja oko očiju. U samo 40 minuta ovaj tretman reguliše površinsku cirkulaciju krvi i vidljivo pročišćava područje oko očiju. Podbulost i podočnjaci manje su vidljivi, kapci se rasterećuju i olakšavaju, bore se smanjuju, a izrazito je vidljiv i učinak zatezanja područja oko očiju.

Rezultati su vidljivi već posle jednog tretmana, ali se preporučuje da se u jednoj nedelji urade tri tretmana, a zatim da se jednom mesečno radi po jedan tretman zbog održavanja.

Jedan tretman traje 40 minuta.

Hydraclean

hydracleanHydraclean tretman dubinski čisti lice, a pri tome posebnu pažnju posvećuje T- zoni. Metod tretmana jedinstven je u svetu i istovremeno deluje i na znojenje i na lojne žlezde. Bez potrebe za vapozomom i parenjem lica, koje ječesto vrlo agresivno za kožu, nakon samo 30 minuta tretmana, koji uključuje i relaksirajuću masažu, koža će biti pročišćena i prosvetljena. Aktivni sastojci koji se daju tokom tretmana umiruju, omekšavaju, hidriraju kožu, regulišu izlučivanje masnoće, zatežu proširene pore, umiruju crvenilo i eliminišu sjaj kože. Klinički je dokazano da je posle trtmana 93 % manje vidljivog sebuma na koži i da se poboljšanje izgleda tena vidi za 23%.

Preporučuje se jedan tretman mesečno za normalnu, a dva tretmana mesečno za masnu i mešovitu kožu.

Trajanje jednog tretmana je 30 minuta.

Hydra peeling

hydra peeling alternativaPostoje dve varijante Hydra peeling tretmana, u zavisnosti od tipa kože. Jedan je za sve tipove kože, a drugi za osetljivu kožu. Ovaj tretman prevazilazi mogućnosti običnog pilinga i može da se poredi sa dostignućima u estetskoj medicini, ali bez nelagode, bola i neželjenih pojava. Za samo 45 minuta koža dobija mladalački izgled i novi sjaj, smanjuju se bore i linije, nestaju tamne mrlje i koža postaje svetlija. Aktivni sastojci koji se daju tokom tretmana daju koži mladalački izgled i vraćaju blistavost.

Nekoliko posebno osmišljenih koraka koji se rade tokom tretmana utiču na pigmentaciju kože, radi se masaža koja stimuliše aktivnost celija kože, zatim se stavlja maska koja smiruje, štiti kožu i obnavlja je.

Ovi tretmani se uglavnom rade zimi jer se ne preporučuje izlaganje suncu nakon tretmana. Trebalo bi ih uraditi nekoliko za redom u zavisnosti od tipa kože.

Jedan tretman traje 45 minuta.