Kozmetički studio ELLE svoj rad zasniva na LPG tretmanima, pružajući svojim klijentima potpuno prirodan način za rešavanje estetskih nepravilnosti na telu i licu. Ovi tretmani u svetu već su dokazali svoju efikasnost i postaju nezaobilazni u borbi protiv celulita i masnih naslaga na telu i vidljivih znakova starenja na telu i licu.

Kozmetički studio ELLE se može pohvaliti višegodišnjim iskustvom rada na LPG aparatu Lipo M6, a sada u našem salonu možete iskusiti i snagu novog LPG aparata najnovije generacije Cellu M6 Integral 2, jedinog u Srbiji!

LPG endermologija je 100% prirodna, neinvazivna, neagresivna mehanička stimulacija kože koja reaktivira prirodne ćelijske procese unutar naše kože za borbu protiv svih neestetskih manifestacija (bore, opustena koža, lokalizovana otporna masnoća, celulit i još mnogo toga). Mehanička stimulacija ćelija, zvana endermologie®, na taj način reaktivira njihovo buđenje prirodno i bezbolno. Patentirani LPG tretman šalje signale ćelijama, što donosi neverovatne rezultate:

ZA LICE: Delujući kao stvarni trening kože, motorizovana klapna bude prirodnu sintezu osnovnih supstanci za podmlađivanje. Ova stimulacija ćelija potom pomaže fibroblastima (ćelijama mladosti) da povećaju proizvodnju kolagena (čvrstoće), elastina (elastičnosti) i hijaluronske kiseline (volumen i hidratacija), prirodno prisutne u našoj koži.

ZA TELO: Delujuci istovremeno na oslobađanje otporne lokalizovane masnoće i na kvalitet kože (čvrstoća, celulit), LPG patentirana tretmanska glava u kombinaciji sa nezavisnim motorizovanim valjcima i vakumom omogućava tehnologiji tela da deluje direktno na adipocite (masne ćelije ) prisutne u našim hipodermisu i na fibroblaste (ćelije mladosti) prisutnim u našem dermisu.

LPG tretmani tela

galerija 8Želite da oblikujete telo, zategnete kožu, uradite drenažu tela i izbacite višak vode, da povećate elastičnost kože, ali i da se relaksirate, da smanjite masnoće i celulit u telu? Sve to možete uz pomoć samo jednog aparata!

Jedinstvena LPG tehnika endermologija stimuliše kožu, ciljane masne naslage i povećava elastičnost kako bi se smanjio izgled celulita i reoblikovalo telo. LPG patentirana tretmanska glava u kombinaciji sa nezavisnim motorizovanim valjcima i vakumom ,a koristeći rol tehniku nežno stimuliše kožu. Postupak cilja na masna područja koja su najosetljivija na ishranu i vežbanje. Ovaj proces ne samo da smanjuje izgled celulita, već i reoblikuje konture tela, poboljšava venski i limfni sistem i nežno tonira kožu.
Vidljivi rezultati nakon samo 3 tretmana.

Balans između proizvodnje i eliminacije masti se održava prirodnim procesom koji se sprovodi od strane ćelija nazvanih adipociti. Pored savršenog zdravog načina života, aktivnost ovih ćelija ima tendenciju usporavanja tokom vremena, što dovodi do ubrzanja skladištenja masti i pritiska na venski i limfni sistem.

Endermologija omogućava ciljano mrsavljenje specifične regije otporne na ishranu i vežbanje (ruke, leđa, stomak, struk, butine itd.), dok se precizno prilagođava potrebama svakog tipa kože.

U samo jednom tretmanu, endermologija stimuliše ćelije za mršavljenje (adipocite) i ponovo aktivira prirodno oslobađanje masti, čak i one najosetljivije na fizičke vežbe i ishranu (+ 70%). Istovremeno, mehaničko dejstvo tretmanske glave zateže kožu kako bi povratla čvrstinu i tonus.

Nakon samo 3 tretmana, figura postaje mršvija i masnoća nestaje tačno tamo gde se želi (-3,4 cm oko struka !)

Celulit, koji pogađa 90% žena (čak i najmršavijih), rezultat je skladištenja masti u adipocitima (masnim ćelijama) i zadržavanja vode u telu. Kako rastu adipociti, vezivno tkivo koje ih sadrži (septe) povlači površinu kože i deformiše je. U isto vreme, cirkulacija je blokirana, a toksini se akumuliraju. Tada se pojavljuje celulit, stvarajući neizbežni izgled pomorandzine kore.

Endermologija stimuliše kožu i masno tkivo da ih omekšava i čini ih manje fibroznim. Istovremeno, ova stimulacija pomaže u oslobađanju masti i aktivaciji venske i limfne cirkulacije.
Posle samo 3 tretmana, celulit je smanjen (67%), a koza je glatka i mekša.

Zbog oscilacije u težini, trudnoće, starenja i drugih faktora, koža postepeno gubi tonus i elasticnost. Čak iako ovo opuštanje kože utiče na celo telo, određene regije su podložnije tome: unutrašnja bedra, stomak, ruke itd…

Endermologija nežno stimuliše kožu da probudi podmlađene ćelije: fibroblaste. Kada se aktiviraju, ove ćelije počinju da ponovo sintetišu kolagen, hijaluronsku kiselinu i elastin kako bi prirodno vratili čvrstoću dermisa iz unutrašnjosti.

Simptomi kao što su teške i bolne noge ili otečene noge i zglobovi su rezultat loše venske i limfne cirkulacije. Toksini se zadržavaju u organizmu, što objašnjava otežano funkcionisanje cirkulacije tokom jednog dana ili tokom ženskog ciklusa. Koji su faktori? Dugotrajno stajanje ili sedenje, ishrana bogata natrijumom, preterano uska odeća ili čak visoke temperature mogu ometati pravilno funkcionisanje sistema za cirkulaciju.

Zahvaljujući različitim postavkama , endermologija pomaže telu u aktiviranju funkcija eliminacije i stimuliše cirkulaciju dok istovremeno oslobađa simptome zadržavanja vode.

Svi dobijeni rezultati LPG metodom potvrdjeni su na temelju naucnih studija sprovedenih na americkim (FDA) i evropskim univerzitetskim klinikama.

Terapija i relaksacija

Briga o lepom izgledu nije sve što LPG pruža. Patentirane LPG tretmanske glave svojom masažom deluju duboko u tkivu, stimulišu celije i podstiču usporene telesne procese. Zahvaljujući tom jedinstvenom delovanju moguć je i čitav niz terapijskih aplikacija – limfna drenaža, uklanjanje mnogih bolnih stanja, smanjivanje ožiljaka, svježih i starih opekotina, postoperativna njega, pomoć u liječenju uganuća i iščašenja. Posebno dobri rezultati postižu se u postoperativnoj nezi nakon estetskih hirurških zahvata. Ovi tretmani stimulisu protok limfe i proizvodnju kolagena i elastina, djeluju na edeme, smanjuju otoke i modrice, ubrzavaju proces oporavka, preoblikuju vezivno tkivo i učvršćuju i zatežu kožu. U kozmetickom studio ELLE dobrodoši su i svi koji žele isprobati relaksirajuce LPG masaže, svi kojima su leđa bolna od svakodnevnog sedenja za računarom ili žele na zdrav i prirodan način boriti se protiv stresa i ukloniti posledice teškog dana ili nedelje iza sebe.

Tokom tretmana u kozmetickom studiu ELLE, obavezno se nosi patentirano lpg odelo koje je lično i garantuje savršenu higijenu i efikasnost vašeg tretmana.

Trajanje jednog tretmana je 35-45 minuta

LPG ENDERMOPUNCTURE 45’

To je novi LPG tretman baziran na ekskluzivnoj sinergiji radnji koje stimulišu adipocite (mršavljenje) , fibroblaste (ćelije mladosti) i okolinu za maksimalno delovanje. U samom tretmanu koriste se osnovni principi akupunkture koji stimulisu procese eliminacije toksina i pojacavaju cirkulatorne procese kako bi se organizam uravnotezio na prirodan način. Tretman deluje na više nivoa:

  1. Patentirana tretmanska glava najnovije generacije nežno stimuliše strateške meridijanske tačke npr. bešika, stomak, slezina ili zucna kesa. Time oslobadjaju nakupljene toksine dok istovremeno oksigeniraju i hrane tkivo kože. Rezultat je trenutno smanjivanje osecaja napetosti i težine i osecaj potpune lakoće tela
  2. Tokom tretmana stimulišu se i adipociti na brzo i delotvorno otpuštanje tvrdokorne masnoće. Ove stimulacije kao rezultat daju telo sa smanjenom količinom celulita i lokalizovane masnoće.
  3. Istovremeno sa prva dva koraka ćelije se stimulišu i na aktiviranje fibroblasta, ćelije mladosti, koji ubrzano započinju sa sintezom endogene hijaluronske kiseline, kolagena i elastina.

Rezultat je vidljivo čvršća i zategnutija koža, vitko i oblikovano telo.

Endermopuncture tretman vam daje 45 minuta potpune relaksacije tela sa divnim rezultatima.

LPG tretmani lica

LPG tretman licaAko želite da smanjite bore ili linije na licu, da oblikujete konture lica, da povećate elastičnost kože lica, da uradite drenažu ili jednostavno da opustite mišiće lica LPG aparat najnovije generacije vam na najefikasniji način pomaže u tome. Ovaj aparat ima i takozvanu mogućnost fleš učinka- podmlađivanje i zatezanje kože lica se trenutno vidi. LPG aparat za tretmane lica pomaže i u tretiranju ožiljaka (upalnih i neupalnih), kao i tretiranje opekotina (upalnih i neupalnih). Nove tretmanske glave na LPG aparatu imaju mikro motor koji povećava stimulaciju tkiva do 270 odsto. Ergolift inovacija omogućava više od 1 000 različitih vrsta stimulacije. Nega je brza i učinkovita, a prilikom tretmana ne treba skidati odeću. Svi tretmani se preporučuju i ženama i muškarcima koji imaju više od 25 godina.

KRATKI TRETMAN 10’

Ovo su ciljani tretmani. Tretiraju se spacifična područja i dobijaju se brzo rezultati. Tretman traje 10 minuta. Tretiraju se načešće: gornj deo lica (podbule oči I tamni krugovi), bore oko očiju ili područje oko usana,ovala lica, bodbradak ili vrat, kao I dekolte ili ruke.

KLASIČNI ANTIAGE TRETMAN 45’

LPG je stvorio jedinstvenu tehniku koja može da stimuliše prirodno sintezu hijaluronske kiseline i do 80 odsto. Hijaluronska kiselina je sjajno rešenje za hidrataciju i volumen kože. Uz pomoć LPG aparata stvara se I više kolagena koji daje snagu I čvrstoću koži, a povećava se I elastičnost kože lica. Drugim rečima koža se podmlađuje iznutra. Tretman traje 45 minuta.

CELIJSKA REGENERACIJA 60’

Ovaj tretman se svodi na dubinsku stimulaciju ćelija zarad vraćanja gustoće koži, povećanja hidratacije, omekšavanja i smanjenja bora. Eliminišu se toksni iz kože i sprečava se propadanje kolagena. Tretma traje 60 minuta.