Manikir je estetsko- higijensko sređivanje noktiju na rukama i zanoktica oko noktiju. Pod manikirom se podrazumeva odstranjivanje viška masnoce sa nokatne ploče,potiskivanje ili sečenje zanoktica, oblikovanje noktiju, nega ispucale i suve kože zanoktica i ruku.

manikirLakiranje noktiju

U našem salonu možete dobiti uslugu lakiranja noktiju u boji ili frenč varijanti sa najkvalitetnijim preparatima kuće OPI i JESSICA.

Opi spa manikir

OPI spa manikir pruža luksuzni tretman koga čine proizvodi stvoreni za uživanje, počevši od prijatnog i okrepljujućeg pilinga (Skin renewal scrub) sa prirodnim ultra finim kristalima šećera, kao i neodoljivim esencijama limuna, narandže, ananasa, garanijuma i cveta breskve; potom revitalizujuća kupka (Effervescent soak) bogata mineralima i esencijama mandarine i bosiljka; serum (Rejuvenating serum) sastavljen od koktela antioksidanasa, vitamina A, C, E i okrepljujući mirisi lavande, eukaliptusa i kamfora. I na kraju završna zaštitna emulzija (Finishing butter), koja će vam uz raskošnu profesionalnu masažu, biti poslednji korak u intenzivnoj nezi ruku i noktiju.

Trajni lak

Trajni lak ili drugačije rečeno soak off lak, znatno se razlikuje od običnih i standardnih lakova, najviše po trajanju. Naime, specifičan je po tome što nakon nanošenja, može ostati na noktima i do dve nedelje. U te dve nedelje, nokti ne menjaju formu i oblik, a boja laka je postojana kao prvog dana. Tačna dužina postojanosti laka individualna je i zavisi isključivo od brzinie rasta noktiju. Najčešće je to razdoblje od dve nedelje do mesec dana.Trajni lak nanosi se na prirodne nokte u tankom sloju i ima neverovatan sjaj do samog skidanja. Preparati koje koristimo su Pronails i Jessica.

Parafinsko pakovanje ruku

Suva koža je uglavnom dehidrirana, zategnuta i ostarela koža, čije je svojstvo oštećeni površinski sloj. Da bi se nadoknadila vlažnost takvom tipu kože, Kozmeticki studio ELLE Vam nudi specijalne linije parafinskih tretmana za intenzivnu hidrataciju kože ruku. Pri ovakvim tretmanima stvara se efekat mini saune, pri čemu se pore šire i stimuliše se cirkulacija, omogućava se laka penetracija aktivnih i delotvornih sastojaka Depileve parafina u kožu. Rezultat će biti savršen balans kože – baršunasto meka i blistava, osvežena i mlađa. Tokom luksuznog parafinskog tretmana opustićete se i relaksirati, a učinkom Depileve parafinskih tretmana biće prezadovoljni.