Ljudska koža je odličan pokazatelj stanja u telu i upravo ozbiljnim pristupom u uspostavljanju prirodne ravnoteže možemo najviše da učinimo za sebe i svoje zdravlje. Pevonia Botanica predstavlja delotvoran, opuštajući, naučno potvrđen i istovremeno zavodljivo mirisan i svetski poznat, i u Srbiji dostupan, način vraćanja telu ono što mu najviše treba: velika pažnja i nežno delovanje čarolija netaknute prirode.

Proizvode Pevonia Botanica odlikuje odsutnost alkohola, mineralnih ulja, veštačkih boja i mirisa, kao i prisustva prirodnih materija i eteričnih ulja.
Pevonia Botanica je prvi izbor najprestižnijih SPA i wellness centara u čitavom svetu i jedna od najcenjenijih linija kozmetike za upotrebu kod kuće. Ovaj poznati brend nudi izvanredno širok izbor, 250 različitih, prirodom natopljenih proizvoda i vrsta tretmana, koji svaki na svoj način rešavaju sve poznate probleme sa kožom. Tajna uspeha linije temelji se na doslednoj kombinaciji najsavremenijih otkrića nauke i najplemenitijih prirodnih supstanci.

Vizija tretmana Pevonia Botanica zasniva se na naprednom profesionalnom tretmanu koji sprovode iskusna i stručna lica iz oblasti kozmetike, tako da korisnici nikada neće biti prepušteni sami sebi pri rešavanju problema na svojoj koži. Iskusne i stručne kozmetičarke u 20 000 salona širom sveta pružaju podršku i pomoć pri prepoznavanju stanja kože i dijagnostikovanju problema. Takođe, savetuju prilikom izbora najboljeg rešenja i pomažu u procesima ponovnog uspostavljanja ravnoteže. Blagotvorne učinke stručno vođenog tretmana produžite jednostavnim, a delotvornim programom za negu kod kuće, jer svaki tretman sadrži predloge za nastavljanje dobre prakse i u javnom ili intimnom okruženju.
Pevonia je organska kozmetika vrhunskog kvaliteta

krug-4Pevonia kozmetiku preporučuje savremena dermatologija. Kozmetika je zasnovana isključivo na prirodnim supstancama koje su ekstrahovane savremenom tehnologijom.
Kozmetika sa vidljivim efektom odmah nakon tretmana

Vraća prirodni sjaj kože. Pruža psihofizičku relaksaciju uz prirodnu aromu.

Pevonia je svetski lider u profesionalnoj nezi kože

Dobitnik njprestižnijih svetskih nagrada u industriji lepote i nege lica i tela.

Piling tretmani

Jojoba piling za telo

Jojoba je kremast piling koji suvu kožu tela čisti od svih nečistoća, “polira” i dubinski tonizira. Koža nakon tretmana postaje čista, svilenkasto meka i hidrirana. Tretman traje 30 minuta.

Tropski piling sa papajom i ananasom

Tropski piling sadrži francusku morsku so i organske ekstrakte južnog voća- papaje i ananasa. Piling zbog velike količine vitamin A ima jak anti- age efekat, regeneriše i zaglađuje zrelu kožu tela. Piling je namenjen svim klijentima koji žele da obnove, nahrane i oslobode kožu od mrtvih ćelija uz prirodne tropske mirise. Tretman traje 30 minuta.

Tropski piling sa mangom i marakujom

Tropski piling sadrži francusku morsku so i organske ekstrakte južnog voća- manga i marakuje. Piling je obogaćen provitaminom A i uljem semena šargarepe. Piling zbog velike količine vitamin A ima jak anti- age efekat, regeneriše i zaglađuje zrelu kožu tela. Piling je namenjen svim klijentima koji žele da obnove, nahrane i oslobode kožu od mrtvih ćelija uz prirodne tropske mirise. Tretman traje 30 minuta.

Tretmani za hidrataciju i umirenje kože

Tretman za umirenje kože posle sunčanja

Tretman je zasnovan na dejstvima vodenog ljiljana (lokvanja), zelenog čaja, kamilice i prolinine amino kiseline koji zajedno ublažavaju crvenilo i peckanje koji nastaju kao posledica sunčanja. Nakon tretmana, temperatura kože se trenutno snižava. Tretman traje 40 minuta.

Tretman hidratacije

Tretman se sastoji iz pilinga i pakovanja vodenog ljiljana. Nežni piling sa jojobinim zrncima hrani kožu i čini je svilenkasto mekom, a pakovanje vodenim ljiljanom, koje je sastavni deo tretmana, obezbeđuje trenutno olakšanje kod kože koja je izložena negativnim uticajima spoljašnje sredine. Tretman traje 60 minuta.

Anti-Age tretmani

Anti-Age pakovanje sa papajom i ananasom

Raskošna Crème Fraiche formula se primenjuje na celom telu. Njeni mirisi vanile i tropskog voća opuštaju sva čula i stvaraju intenzivan efekat tropske oaze tokom celog tretmana. Ovim tretmanom koža se dubinski hrani i podmlađuje. Tretman traje 40 minuta.

Anti-Age pakovanje mangom i marakujom

Raskošna kremasta Yogurt formulacija primenjuje se na celom telu. Ovim tretmanom koža se dubinski hrani i podmlađuje, a za efekat ima zapanjujuće mladalački izgled. Tretman traje 40 minuta.

Tropska oaza sa papajom i ananasom

Tretman se sastoji iz tropskog pilinga i pakovanja tropske oaze. Tropski piling koji sadrži francusku morsku so i organske ekstrakte južnog voća obogaćene provitaminom A i uljem semena šargarepe primenjuje se na telo i utiče na čišćenje kože i obnavljanje ćelija. Pored ovog pilinga u tretmanu se koristi i Crème Fraiche pakovanje koje je zasnovano na voćnom ekstraktu papaje i ananasa, obogaćeno prirodnim buterom, kalcijumom, visokim sadržajem vitamin A, ekstraktom nara i ostalim anti- age sastojcima kao što su kolagen polipeptid i elastin polipeptid. Tretman traje 60 minuta.

Tropska oaza sa mangom i marakujom

Tretman se sastoji iz tropskog pilinga i pakovanja tropske oaze. Tropski piling koji sadrži francusku morsku so i organske ekstrakte južnog voća manga i marakuje obogaćene provitaminom A i uljem semena šargarepe primenjuje se na telo i utiče na čišćenje kože i obnavljanje ćelija. Pored ovog pilinga u tretmanu se koristi i Yogurt pakovanje koje je čisti voćni ekstrakt manga i marakuje. Ovo tropsko pakovanje bogato je vitaminom C, jabučnom, vinskom i limunskom kiselinom, kalijumom, kalcijumom, glukozom i drugim efektivnim anti- age sastojcima. Tretman traje 60 minuta.

Anticelulit tretmani

Anticelulit pakovanje

Anticelulit pakovanje zelenom kafom stimuliše izbacivanje masnoće i suvišne vode iz organizma i reguliše metabolizam. Pored jakog anticelulit efekta tretman je odličan i za fino oblikovanje i zatezanje kože tela. Tretman traje 50 minuta.

Anticelulit sa zelenom kafom

Anticelulit tretman tela je izuzetno popularan tretman zasnovan na organskoj zelenoj kafi. Zelena kafa stimuliše izbacivanje masnoće i suvišne vode iz organizma i reguliše metabolizam. Pored jakog anticelulit efekta tretman je odličan i za fino oblikovanje i zatezanje kože tela. Za efekat nakon tretmana je dobijena najprestžnija svetska nagrada u kategoriji anticelulit nege. Tretman traje 60 minuta.