Svaka žena teži ka tome da bude lepa, bez obzira na to koliko ima godina. Međutim, lepote nema bez nege, kako kose, tako i lica i tela. Mi iz kozmetičkog studia ELLE to najbolje znamo, iskustvo je na našoj strani. Zato naš moto i jeste Neguj se, budi lepa.

Da se negujete možete i same kod kuće, ali mi vas uveravamo da će rezultati sakog tretmana biti vidljiviji, efikasniji i dugotrajniji ako se prepustite rukama stručnjaka. Mi to svakako jesmo! O tme govore i činjenice.

Kozmetički studio ELLE otvorila sam ja, Suzana Radaković, viši kozmetičar- estetičar 2005. godine. Vodila me je, i vodi me i dalje, želja da svoje znanje i iskustvo u radu u prestižnim centrima za lepotu prenesem na mlađe kolege iz svog tima, ali pre svega želim da svaki naš klijenti na svojoj koži osetili šta znači prava nega.

Počeli smo kao mali tim u skromnom prostoru na Bežanijskoj kosi, ali kako je vreme odmicalo naši klijenti, koji su vremenom postali naši prijatelji želeli su više usluga. Mi smo želje ispunjavali, širili i prostor i ponudu, da bi se 2014. godine uselili u naš, moderni lokal, opremljen najsavremenijom tehnikom za rad kozmetičkog studia.

Kako na početku, tako i danas, idemo u korak sa napretkom, kozmetologije, estetike i medicine. Nudimo najnovije preparate i tretmane za negu kose, lica i tela. Radimo sa najvećim svetskim brendovima: L’ OREAL, GUINOT, LPG, PEVONIA, BOTANICA, OPI, JASSICA, PRONAILS…

Iako smo ponosni na svaku uslugu koju pružamo, neskromno možemo da se pohvalimo da nas žene danas najviše prepoznaju po jedinstvenom LPG aparatu najnjovije genracije koji na efikasan način neguje lice i telo.

Ističemo naše adute: znanje, kavlitet, profesionalizam, ljubaznost i prisupačne cene. Dođite i uverite se i sami zašto je nega pravi put do lepote za ceo život. Čekamo vas u kozmetičkom studiu ELLE!