Krenula sam na tretmane LPG aparatom, hajde da vidimo da li ovo stvarno „radi“!

Interesovalo me je da li ovakvi aparati zaista prave “čuda” od naših tela kao što to i piše na mnogim reklamama. Istraživala sam ponude po salonima i, ako je sudeći po rečima stručnjaka, trenutno najbolji je LPG aparat najnovije generacije.

– Uz pomoć LPG aparata možete da oblikujete telo, zategnete kožu, uradite drenažu tela i izbacite višak vode, da povećate elastičnost kože, ali i da se relaksirate, da smanjite masnoće i celulit u telu – dobila sam objašnjenje od kozmetičara.

LPG tretman

S obzirom da sam ja idealan “model” za ovakva ispitivanja odlučila sam da krenem na tretmane, kako bih pokazala sebi i vama da li zaista deluju. Zakazala sam 12 tretmana LPG aparatom u kozmetičkom studiju “Elle” na Bežanijskoj kosi.

Tek sam prošla jedan tretman, a ideja mi je da vam se javim nekoliko puta tokom ovog procesa kako bih mogla da vas obaveštavam o detaljima. Pre svega je bilo potrebno da me izmere, odrede koji tip kože imam, kakav celulit i šta je moj problem.

Moja koža je tanka i osetljiva, procenili su da mi se skuplja voda u organizmu zbog čega mi se i stvara celulit. Kako kažu, dobra stvar je ta što sam podjednako krupna na svim delovima tela jer je tako lakše da se ukloni masnoća. Izmerili su mi obim celog tela i savetovali da pijem minimum dve litre vode i zeleni čaj. Naredno merenje je posle četvrtog tretmana.

Dobila sam i odelo koje je samo moje, otvorila sam ga lično, a nakon upotrebe spakovala zajedno sa mojim imenom u ormariću, da me čeka do sledećeg puta. Takođe je bilo potrebno da popunim upitnik: napišem lične podatke, unesem visinu i težinu i odgovorim na pitanja da li imam balansiranu ishranu, da li vežbam, pušim li, da li sam trenutno na nekoj medicinskoj terapiji…

Na kraju upitnika trebalo je da izrazim svoje želje, a ja sam navela da uklonim celulit i smanjim obim struka. Kasnije sam se setila da je možda moja veća želja da mi se, narodski rečeno, ne trlja butina o butinu, ali otom potom. Ne može se sve “odmah i sada”.

Kada je završen formalni deo, došao je trenutak da legnem na sto i probam taj čuveni LPG aparat.

“Uživaćeš, nakon 45 minuta ćeš da pitaš kad se pre završilo”, rekla mi je kozmetičarka. Iskreno, ovu rečenicu sam uporedila sa parolom “Svaki gazda svog konja hvali”. Prevarila sam se.

LPG tretman

Zbog zadržavanja vode u organizmu za prvi tretman su mi radili limfnu drenažu, a obuhvatili su ceo stomak, leđa i noge. Aparat je toliko prijatan, osećaj je kao da vas neko blago štipka, taman onoliko jako da možete da se opustite i uživate. Vreme je prošlo toliko brzo, baš kao što su me i upozorili, da sam u čudu pitala “već je gotovo?”. Sad na aparatu je pokazao 45 minuta i to je bio znak da je gotov tretman.

Više sam to doživela kao prijatnu masažu nego kao tretman na koji sam došla kako bi rešila neke probleme na telu. Još jedna stvar, upozorena sam da ću možda češće ići u wc zbog drenaže. I ta njihova rečenica se ostvarila, a to je znak da zaista deluje. Barem ovo za prvi put.

Pratite me, izveštavaću vas detaljno o svemu, da li zaista deluje, kako izgledaju sledeći tretmani, a čim se izmerim javljam rezultate – da li stagniram ili gubim u obimu. Obećavam i sebi i vama da ću se pridržavati uputstva – minimum dve litre vode dnevno. Čitamo se!

Kozmeticki studio ELLE svoj rad zasniva na LPG tretmanima, pružajući svojim klijentima potpuno prirodan način za rešavanje estetskih nepravilnosti na telu.Tim iz ovog studija može da se pohvali višegodišnjim iskustvom rada na LPG aparatu Lipo M6, a sada u njihovom salonu možete da iskusite i snagu novog LPG aparata najnovije generacije Cellu M6 Integral 2, jedinog u Srbiji!

Izvor: Aska.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *